Descriere
Formele triple au de trei ori mai multe cavitati decat cele simple, permitandu-va sa obtineti 44 de bomboane simultan. Sunt de diverse forme atractive si vesele: fluturasi, inimioare, buze, flori, ciocolata muscata, clopotel, con inghetata, cu care puteti decora torturi si orice altceva. Puteti obtine bomboanele din mai multe tipuri de ciocolata (alba, neagra, cu lapte) sau candy melts de orice culoare va doriti.
Pentru cantitati mai mari va rugam sa ne contactati pentru a beneficia de discounturi consistente!
Formele de ciocolata semiprofesionale (SP) sunt mari, cu pana la de 3 ori mai multe cavitati decat niste forme/matrite obisnuite BWB! Sunt extraordinar de folositoare cand aveti de realizat multe bomboane/praline in termen scurt.
Produse finite perfecte, rapid realizate, cu economie de ciocolata.
Instructiuni de ingrijire (vedeti filmarea de mai jos):
Spalati produsele cu apa calda, cu un burete foarte moale.
Stergeti-le cu un prosop de hartie sau cu dischete demachiante care nu lasa fire.
Nu folositi perii, sapunuri sau detergenti!
Nu poate fi spalat in masina de spalat vase.
Video despre cum se spala matritele BWB din 3 parti:
https://www.youtube.com/watch?v=ZN3OrNZ_bdg
La inceput - spala doar cu apa calda cele 2 parti din plastic tare.
De la 3:08 spala cu apa calda insertiile flexibile.
De la 4:48 foloseste, pentru curatarea finala a urmelor de unt de cacao, o laveta dintr-un material moale si care nu lasa urme si alcool de uz alimentar.
Ca ciocolata fara zahar, noi va oferim ciocolata belgiana sub forma de banuti, indulcita cu stevia, marca SteviElle, in variantele cu lapte si neagra:
SteviElle ciocolata belgiana Neagra, fara zahar, indulcita cu stevia
SteviElle ciocolata belgiana cu Lapte, fara zahar indulcita cu stevia
Ciocolata SteviElle este temperata, deci trebuie doar sa maruntiti/taiati banutii de ciocolata si sa-i topiti pe bain-marie sau la microunde la o temperatura joasa, de maximum 31 C (ciocolata neagra) sau 29 C (ciocolata lapte), pentru a evita detemperarea ciocolatei.
La bain-marie este foarte important ca nici picaturi si nici aburul apei fierbinti din vasul de dedesubt sa nu ajunga in ciocolata din vasul de deasupra. Dupa ce se vede ca banutii s-au topit dar nu complet, se ia vasul cu ciocolata, se sterge exteriorul vasului, se aseaza pe masa de lucru si se amesteca viguros pentru a omogeniza ciocolata. Daca se observa ca nici dupa o amestecare viguroasa si destul de indelungata (2-3 minute) nu s-au topit banutii integral, se mai pune putin vasul cu ciocolata pe vasul cu apa fierbinte, apoi se repeta procesul de amestecare. Atentie la temperatura!
La microunde se introduce vasul cu ciocolata maruntita si se da drumul la putere medie pentru succesiuni de 30 de secunde intre care scoatem vasul cu ciocolata si o amestecam cu o spatula din silicon si, apoi, iar bagam vasul la microunde pentru 30 de secunde pana cand ciocolata este topita integral si omogenizata. Atentie la temperatura!
Daca se trece peste aceasta temperatura, ciocolata se detempereaza si trebuie temperata din nou.
Nu ne panicam nici in aceasta situatie ci retemperam ciocolata. Aici aveti niste filmari in care este explicat procesul de temperare:
https://www.youtube.com/watch?v=wwOl7vcs2UM